0
0
0

Система пневматичної пошти "Одностороння" Hatner Cashtronic®MVX

Система пневматичної пошти "Одностороння" Hatner Cashtronic®MVX
Відгуки:
(0)
  • Код товару: 00215
  • Наявність: Передзамовлення

Одностороння система Cashtronic®MVX транспортує в одному напрямку - всі відправлення йдуть на одну адресу: в сейф або касову кімнату.


Перевагою Cashtronic®MVX є можливість суміщення одно- і двосторонньої систем. Це дає змогу економити.

Наприклад: касові лінії можна обладнати бюджетними односторонніми системами і поєднати їх з двосторонніми, які встановлені на інших площах магазину.

Характеристика

Загалом про платформу пневмопошти MVX

Головний блок одно- і двосторонніх систем Cashtronic®MVX має наступні відмінності в управлінні:

- простота програмування;

- зручне російськомовне меню;

- відображення інформації на дисплеї в текстовому вигляді.


Одно- і двосторонні системи Cashtronic®MVX надійні і безпечні у використанні:

- повний контроль руху капсули в системі (реєстрація відправлення, проходження ділянок і прибуття);

- система оповіщення про доставленої капсулі;

- перевірка наявності капсули при відправленні та доставки (з функцією "Тривога");

- можливість підключення до ПК: спеціальне програмне забезпечення PC Supervision дозволить більш детально стежити за статистикою відправлень, одночасно контролюючи кілька систем.

Для транспортування більшого обсягу готівки розроблені міцні капсули, що можуть витримати вагу від 2 до 2,5 кг.


Пневмопошта - що це таке

Пневмопошта - це ефективний і надійний спосіб переміщення невеликих вантажів, поміщених попередньо в капсули. Пневмопошта дозволяє пересилати готівку, документи, аналізи, проби, рідини і сипучі вантажі.


Пневмопошта - це технічно складний продукт

Простю є ідея пневмопошти - посилати предмети за допомогою повітряного потоку. Потім, нескладними є системи пневмопошти, що складаються з двох станцій, так звані системи «точка-точка». За ними йдуть односторонні і двосторонні однолінійні системи - у обох варіантів мікропроцесорне управління. Вже на цьому рівні капсули можуть бути обладнані технологією RFID, станції - системами доступу, системи в цілому - локальним і віддаленим програмуванням і наглядом через ПК. Далі ж - ще більш складні багатолінійні системи пневмопошти з трансферними вузлами, станціями-роботами, конвеєрами і т.д.


Таким чином, крім систем «точка-точка», всі інші типи пневмопошти вимагають ґрунтовних технічних знань і досвіду при їх проектуванні, установці, програмировании, запуск і сервісі. Запуск та експлуатація багатолінійних систем неможливі без багаторічного і інтенсивного досвіду дистриб'ютора і підтримки виробника.


Як працює пневмопочта Хантер

Рух капсул забезпечує компресор, який подає або висмоктує повітря. Середня швидкість капсули від моменту відправлення до прибуття - 5-6 м / с. Відправлення в пневмопошті доставляються за допомогою використання електронних і точної механіки.


Всі дані про пересилання реєструються за допомогою оптичних сенсорів головним блоком управління, скорочено «ГБУ». ГБУ здійснює загальний моніторинг, визначає порядок пересилання, фіксує час і місце відправлення та одержання, порушення або помилки, веде записи про загальну кількість відправлень або про кількість відправлень за певний відрізок часу. На відміну від багатьох інших систем пневмопошти, ГБУ - це також пристрій, за допомогою якого програмується пневмопочта Hanter, тобто немає потреби в окремому программаторе або комп'ютері.


Кожному місця призначення присвоюється свою адресу. Користувачеві потрібно набрати цифровий адресу одержувача на панелі станції і програма зробить резервування відправлення і подальше переміщення капсули. Якщо пневмопочта додатково адаптована для роботи з етикетками RFID, капсул можна привласнювати домашні адреси, що спрощує, наприклад, повернення порожніх капсул з лабораторій в відділення. Напрямок руху повітря регулюється маршрутними стрілками або моторними клапанами, положення яких визначає ГБУ пневмопошти.


Трубопровід можна монтувати по-різному: поверх стін, над підвісними стелями, на монтажних лотках, в тунелях, в нішах і т.д. Як правило, чим менше діаметр трубопроводу, тим дешевше пневмопочта і її монтаж. Пневматична пошта легко інтегрується як на етапі будівництва, так і на вже діючих об'єктах.


Конфігурація пневмопошти (тип станцій, вибір діаметру трубопроводу, тип і кількість капсул) визначається характером передбачуваного використання.


 Чому пневмопочта Хантер

Користувачі пневмопошти знають, що станції і маршрутні стредкі від різних виробників зовні схожі. Тому виникає питання, як пневмопчта Хантер відрізняється від інших систем.


По-перше, системою управління. Управління пневмопошти працює в найбільш несприятливих умовах: непостійне якість елетрічества, статичні заряди, перешкоди, призначені для користувача помилки, знос устаткування. Пневмопочта Hanter MVX пропонує своїм користувачам зручний в зверненні головний блок управління. контролера пневмопошти. Всі параметри програмування і повідомлення в нашій пневмопошті відображаються на дисплеї ГБУ в текстовому режимі. Навіть в разі зупинки системи ГБУ підкаже її причину, знову ж таки - в текстовому режимі! У разі збою обміну даних пневмопочта Хантер перезавантажується і автоматично відновлює режим нормальної роботи, перевіряючи ГБУ на відповідність налаштувань, трубопровід - на наявність капсул.


По-друге, конструкційної надійністю станцій, маршрутизаторів і станційних панелей. Корпус маршрутизаторів і автоматичних станцій виконаний з гальванізованої листової сталі. Несучі барабани і S-повороти плати - не відлиті, а цілісні. Мембрани панелей виконані з промислового матеріалу стандарту Heavy Duty.


По-третє, мінімальною кількістю електронних плат.


По-четверте, функціональністю стандартної версії пневмопошти MVX, яка використовується в магазинах. Навіть в найпростішому виконанні, станційні панелі пневмопошти Хантер повідомляю користувачеві статус системи і статус станції. Так само, автоматичне вибудовування черги відправлень є навіть при використанні найпростіших слайд-станцій.


По-п'яте, в особливостях багатолінійних версій пневмопошти MVX, призначених для використання в лікарнях. Замість пропозиції мало затребуваних складних функціональних опцій акцент зроблений на оптимізацію надійності, простоту програмування та використання, мінімізацію витрат клієнта в майбутньому і мінімізацію залежності дистриб'ютора від виробника в вирішенні нагальних технічних питань.


Де використовується пневмопочта Хантер

Область застосування систем пневмопошти обширна: великі підприємства, фінансові установи, магазини, державні структури, освітні та медичні установи.


У промисловості і в сфері виробництва послуг пневмопочта вирішує проблеми внутрішньої логістики: вона працює швидко, істотно покращує безпеку і вимагає мінімального обслуговування.


Пневмопочта в лікарнях забезпечує швидку і безпечне транспортування документів, рентгенівських знімків, аналізів, мішечків з плазмою крові і медикаментів між поверхами або корпусами установи.


У банках пневмопочта використовується для пересилання документів і грошей між касирами і операторами, гарантуючи оперативність транспортування, безпеку і захищеність вантажу, дозволяє оптимізувати робочий процес.

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.