0
0
0

Автомаршал, не просто система для визначення номерних знаків транспорту

Автомаршал, не просто система для визначення номерних знаків транспорту

Це система автоматичного розпізнавання номерних знаків у трафіку та на контрольно-пропускних пунктах. Вона використовується для автоматизації контрольно-пропускних пунктів, автостоянок, логістичних та складських комплексів, вагових і заправних станцій, автомийки, контролю над доступом транспортних засобів на територію корпоративних офісів, промислових зон, закритих громад, готелів і аеропортів, для моніторингу трафіку на автомагістралях.

Програмне забезпечення реалізує інноваційну технологію аналізу зображень на основі одночасної роботи двох паралельних алгоритмів з використанням нейронних мереж і методу випадкових функцій. Це гарантує максимальну надійність розпізнавання до 98% навіть у найжорсткіших умовах: брудні та пошкоджені номерні знаки, вночі, під час сильних дощів та під палаючим сонцем.

Співставляючи розпізнані номери зі списками і параметрами доступу, система може давати команди зовнішнім пристроям - шлагбауми, ворота, світлофори, тощо. Система може бути підлаштована для визначення проїзду транспортного засобу на заборонений сигнал світлофора та відправляти автоматичний звіт про порушення.

Просте налаштування дозволяє легко вводити в експлуатацію систему. Безкоштовна технічна підтримка на один рік є додатковою гарантією успішної реалізації та експлуатації на об'єктах замовника. Безкоштовні оновлення програмного забезпечення для нових версій також доступні користувачам протягом першого року. А також, Автомаршал без будь-яких додаткових витрат може відправляти дані в NX Witness VMS.

Тепер, Автомаршал можна придбати звернувшись до компанії Лінія автоматики.

Коментарі