0
0
0

Milesight повністю інтегровано до NX Witness!

Milesight повністю інтегровано до NX Witness!

Milesight тепер повністю інтегрований до Nx Witness 3.1!

IP відеокамери Milesight - це кращий в своєму класі продукт для IP відеоспостереження. Якість зображення, простота установки, відмінний дизайн і трирічна гарантія залишають конкурентів далеко позаду.

Так, на всі моделі Milesight лінійки H.265 + діє гарантія 3 роки! На додаток до всіх своїх переваг, тепер Milesight ще й інтегрований в VMS NX Witness. NX Witness - найпотужніша VMS нового покоління від Network Optix. Це абсолютно унікальний продукт, що знаменує нову епоху в IP відеоспостереження. Завдяки відкритому коду і підтримки API запитів, NX Witness абсолютно необмежена в інтеграції з будь-якими іншими системами, будь то контроль доступу, cash-контроль, протикрадіжна система або взагалі будь-який пристрій, яке ви хочете інтегрувати!

Продукція, що поставляється за принципом "все включено", NX Witness не вимагає ніякого додаткового ліцензування на окремі функції. Ліцензія на канал записи - все, що треба для повноцінної роботи системи з довічними оновленнями! Починаючи з версії 3.1, NX Witness VMS підтримує кодек H.265, що дозволило забезпечити повну сумісність з продуктами Milesight.

ВАЖЛИВО! Пробна ліцензія NX Witness терміном на місяць надається абсолютно безкоштовно. На БУДЬ яку кількість каналів! Просто зв'яжіться з нами.

Коментарі
Схожі статті
14.09.2020
Теплова карта Milesight: інтелектуальне управління бізнесом
Теплова карта Milesight: інтелектуальне управління бізнесом
Як працює теплова карта Milesight?Функція Milesight Heat Map — це вбудований статистичний алгоритм аналізу поведінки. Використовуючи панорамні камери Milesight, з їх допомогою можна з легкістю визначити найбільш відвідувані зони приміщення (напр..
14.02.2021
Milesight
Milesight
IP-відеокамери, реєстратори, комутатори...
18.03.2021
Система безпеки для ЖК
Система безпеки для ЖК
ЗАВДАННЯ:Підвищення рівня безпеки житлового комплексуДля того, що б зробити проживання на території ЖК «Венеція» ще більш комфортним та безпечним, до наших спеціалістів звернулися із замовленням на встановлення системи відеоспостереження та контрол..
08.04.2021
Огляд Nx Witness v4.2
Огляд Nx Witness v4.2
Nx Witness VMS v4.2 - це ітеративний випуск, орієнтований на підвищення продуктивності і зручності використання настільних клієнтів, а також на функції, які допоможуть вам спростити управління системами з Nx Cloud!..
18.05.2023
Глибока інтеграція Milesight з Network Optix (Nx)
Глибока інтеграція Milesight з Network Optix (Nx)
Компанія Milesight завершила повну інтеграцію розширених функцій у Nx Witness VMS, таких як: розпізнавання автомобільних номерів;події VCA (аналіз відеоконтенту);відстеження об'єктів;Це значно підвищило масштабованість продуктів Milesight у..