0
0
0

Комплект привода Ditec DO IT ON 6LS

-7%
Акція
Комплект привода Ditec DO IT ON 6LS
Відгуки:
(0)
  • Виробники Ditec Entrematic
  • Код товару: 00046
  • Наявність: В наявності
12 201.00 грн.
13 120.00 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

АВТОМАТИКА, розроблена для вас!

Ditec DO IT ON нова лінійка електромеханічних приводів для розсувних воріт, створена з упором на якість, міцність і довговічність, легка в установці і обслуговуванні.

У лінійку входять два електродвигуни для стулок вагою до 400 і 600 кг з багатофункціональною панеллю керування, вбудованої в пристрій управління.

Характеристика

ПРОДУМАНА

У Ditec DO IT ON вбудована процедура швидкого самонавчання, яка автоматично реєструє всі точки зупинки в двох режимах, підлаштовуючись під найрізноманітніші варіанти використання.


ВІРТУАЛЬНИЙ ДАТЧИК 24 В

Електроніка безперервно відстежує всі дії і негайно виявляє перешкоди, гарантуючи, що електромеханічний привід зупинений, або рух звернено в зворотну сторону (при відповідній настройці). Магнітні кінцеві вимикачі в якості опції. Додатково, в разі відключення електрики електронна панель управління задіє вбудовані батареї (опція) для коректної роботи системи.


УНІВЕРСАЛЬНА

Панель управління дозволяє в будь-який момент точно контролювати положення і швидкість, управляти прискоренням, гальмуванням, часом запуску, дистанцією уповільнення і швидкістю наближення під час відкриття і закриття.


Комплектація:

електромеханічний нереверсивний привід для відкатних воріт побутового застосування з вбудованою платою контролера LCU30H і приймачем DITEC ION (1 шт);

комплект фотоелементів, дальність до 30 м, N.C. LIN2 (1 шт);

радіобрелок 4-канальний, частота 433 МГц CRC-CM (2 шт);

рейка зубчаста CROSSCR1 (4 шт);

лампа сигнальна, 24V LAMPH (1 шт).

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.