0
0
0

Медичні автоматичні двері Ditec

Хіт
Медичні автоматичні двері Ditec
Відгуки:
(0)
  • Виробники Ditec Entrematic
  • Код товару: 00381
  • Наявність: Дізнатися ціну

Двері для стерильних приміщень, куплені у нас, мають ряд незаперечних переваг:

  1. зручність використання;
  2. абсолютна гігієнічність;
  3. простота в догляді і стійкість до сильних хімічних засобів для миття.

Для більшої зручності медичні двері можуть бути оснащені:

  1. спеціальними скляними вставками;
  2. двосторонніми ручками.


У разі особливих вимог вони можуть:

  1. бути доповнені втопленими ручками;
  2. мати радіаційний захист;
  3. виконуватися з пластика або в різному кольорі.

    Автоматичні двері давно вже перестали бути розкішшю, і зараз вони є невід'ємною частиною оточуючого нас світу. Їх можна зустріти в багатьох торгових центрах, банках і навіть житлових будинках. Нікого автоматичні двері не дивують - все до них давно вже звикли, але багато хто не перестають дивуватися тому, як точно і злагоджено вони працюють.


    Останнім часом їх все частіше стали встановлювати в медичних установах - лікарнях і поліклініках, і це не може не радувати. І якщо всього кілька років тому ми бачили такі конструкції тільки в західних фільмах і серіалах на медичну тематику, то зараз автоматичні двері можна зустріти і в вітчизняних лікарнях.


    У автоматичних дверей маса переваг перед своїми традиційними аналогами: вони міцні, надійні і дуже зручні у використанні. Автоматичні конструкції досить-таки рідко ламаються, так як їх зазвичай виготовляють з високоякісних матеріалів. У медичних установах вони просто незамінні: пацієнтам часто буває непросто відкрити звичайні двері, а люди з обмеженими можливостями (наприклад, на інвалідних візках) і зовсім не можуть цього зробити. Автоматичні конструкції оснащені датчиками руху, і тому вони розчиняються самостійно в разі наближення людини. Так що докладати будь-які зусилля для того, щоб відкрити їх, не потрібно.


    Двері для лікарень мають високі експлуатаційні характеристики, так як вони постійно піддаються навантаженням. Вони виготовляються з особливих надміцних матеріалів за спеціальними технологіями.


    Медичні двері з автоматичним механізмом відкривання відповідають строгим вимогам гігієни і безпеки. У лікарнях завжди має бути стерильно, а стандартна двері - розсадник бактерій (уявіть собі, скільки людей за день хапаються за її ручку!), В той час як автоматична двері є гарантією чистоти в медичній установі.


      Конструкції з автоматичним управлінням, призначені для експлуатації в медустановах, працюють безшумно - вони оснащені спеціальними віброзахисними ущільненнями. Такі двері є ідеальними для лікарень, всередині яких повинна бути спокійна і комфортна атмосфера. Тиша в подібних установах необхідна не тільки для одужання пацієнтів, але і для правильної роботи лікарів.

       Особлива будова автоматики перешкоджає поширенню бактерій і накопичення бруду. Закруглений кожух і торцеві елементи двері не допускають осадження пилу і таким чином сприяють збереженню чистоти, роблячи конструкцію практично повністю стерильному. Поверхня автоматичної медичної двері оснащена спеціальним пристроєм, який постійно генерує електростатичні заряди. Вони накопичуються на рухомих стулках, перешкоджаючи таким чином притягненню до них частинок пилу і бруду.


    Двері медичні мають гладку поверхню, яка є гарантією додаткової стерильності - вона не накопичує забруднення. Торці подібних конструкцій виготовлені з алюмінієвого профілю, який додає двері додаткову міцність.


    Деякі двері медичні можуть бути обладнані оглядовими віконцями різних розмірів. Скло оглядового вікна має додатковий захист від радіації та лазерних променів.


    Найчастіше автоматичні двері встановлюється безпосередньо в операційне приміщення. У чому ж особливості і переваги такої конструкції? Вона забезпечує високу герметичність і запобігає потраплянню пилу як в саме операційне приміщення, так і за його межі. Одним із складових елементів медичної двері є клапан скидання надлишкового тиску. Це пристрій очищає повітря від забруднень і бактерій, тим самим роблячи його максимально стерильним.


    Як бачите, двері медичні з розсувним механізмом є незамінними в сучасних лікарнях, поліклініках та інших медичних установах. Вони здатні значно полегшити життя не тільки пацієнтам, багатьом з яких буває важко пересуватися, але і персоналу установи. Тепер у лікарів немає необхідності постійно відкривати-закривати двері, порушуючи таким чином загальну чістоту- і це стосується не тільки рук медпрацівника, які завжди повинні бути стерильні, але і приміщень лікарні. Крім того, звичайні двері видають занадто багато шуму, так як весь час ляскають. В сучасних медустановах це не рідкість - лікарі і пацієнти постійно переміщаються по будівлі, створюючи зайвий шум. А він, як відомо, заважає одужанню людей. Автоматичні двері медичні, на відміну від своїх традиційних аналогів, забезпечують практично повну тишу.


    Але автоматичні медичні двері можуть «похвалитися» не тільки своїми чудовими експлуатаційними характеристиками, але і сучасним дизайном. Багато з них виглядають дуже стильно і є своєрідною родзинкою в нічим не пам’ятних інтер'єрах лікарні. І якщо старі двері, що залишилися в медустановах ще з радянських часів, виглядають сумно і непривабливо, то автоматичні конструкції вигідно відрізняються від них незвичайним і строгим дизайном.

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.